Опис
Крафтовий шоколад виготовлений вручну по авторському рецепту, основа якого –
ароматні венесуельські какао-боби сортів Criollo та Trinitario. Місцеві племена
вирощують какао-боби грунтуючись на найдавніших способах культивації та
обробки, секрети яких передаються з покоління до покоління, на протязі століть.
Існує правило: «La tierra, el árbol y el cacao, no deben entrar en contacto con un
objeto ajeno», що в перекладі з іспанської мови, означає що ні земля, ні дерево, ні
плоди какао не повинні торкатися чужорідного тіла. Тому при обробці землі, зборі
врожаю, ферментації, сушіння та інших процесів, використовують інструменти,
виготовлені з дерев какао, бананів, та інших рослин, які вирощені на території села.
Плитка шоколаду містить 77% какао продуктів (какао терте + масло какао), та 23%
карпатського меду, який замішується в шоколадну масу при температурі 40°С і
зберігає свої корисні властивості. При зберіганні меду алюмінієва тара не
використовується.
Екологічна упаковка в крафтовий папір.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.